Weidenaar


Hogedijken 51 9100 AA Dokkum
0519-241275 Klik om te bellen

Over Weidenaar

Weidenaar is met name bekend geworden met haar Friese Droge Worst welke zij leveren aan meer dan 400 supermarkten in Nederland. Naast droge worst verkoopt Weidenaar ook leverworst, zeeuwsspek, grillworst, gegrilde rollade, vleeswaren en vers vlees aan supermarkten en groothandels.

Weidenaar is sterk vertegenwoordigd in het Noorden. En is zeer actief op regionaal niveau en beschikt over een modern machine park, een gestroomlijnde productie en distributie.
Op de afdeling retail (vers vlees) zijn de all-round slagers de stuwende krachten. Met een vast team staan zij garant voor een hoogwaardig kwaliteitsproduct.
Het vlees wordt met zorg uitgezocht en verwerkt tot vele specialiteiten en verkocht in verschillende supermarkten.

Op de afdeling worstmakerij zwaait meesterworstmaker Lieuwe Weidenaar, de scepter. Dit is de derde generatie Weidenaar. Bij keuringen worden de worsten van Lieuwe altijd bekroond met het predicaat GOUD! En afgelopen jaar (2009) tot kampioensworst van Nederland.

Met de moderne rookkasten worden de Friese Droge Worsten op ambachtelijke wijze gerookt met eikenhout en turf. De derde generatie gebruikt nog steeds “pake” zijn geheime recept.
Een worst met dezelfde smaak, heerlijke en eerlijke ingrediënten en een moderne uitstraling.
Zoals bij de Friese Droge Worst het rook proces kenmerkend is voor het product, is een tikkeltje kruidnagel in het Verse gehakt zeer bepalend. Ook hierin weet Weidenaar zich te onderscheiden.

Foto's

Presentatie mogelijkheden in uw supermarkt

Weidenaar in het kort

Producten

Barbecue / fondue / gourmet
Droge worst, voorverpakt vlees, worstspecialiteiten

Diensten

Horeca leveringen
Retail
Worstmakerij

Onze locatie

Weidenaar


Hogedijken 51 9100 AA Dokkum
0519-241275 Klik om te bellen